af | maj 20, 2022 | Cases

DOME GIVER LY OG LÆ TIL DE OPLEVELSESØKONOMISKE ERHVERV

Når campingpladser, naturpladser og shelterpladser ligger på en bakketop eller ud til havet, er de ofte udsat for massiv vind. Det kan derfor være svært for pladsens gæster, at hygge sig, hvis der ikke er etableret nogen lækroge. I regnvejr er denne type pladser også ganske udsatte. Gæsterne ønsker en stor naturoplevelse for sig selv og deres familie, men ofte bliver det en kold og våd omgang. 

Med et dome på pladsen, er man garanteret et lunt og tørt vejr, og samtidig kan man bevare fornemmelsen af at være ude midt i naturen. Ude og inde smelter simpelthen sammen, pga. af domens transparante udseende. dete gør den til et oplagt valg, for de oplevelsesøkonomiske erhverv, der ønsker at give deres gæster en helt særlig oplevlse, de aldrig glemmer.