af | maj 20, 2022 | Cases

NJORD@BLOX sætter fokus på naturen, klima og fællesskaber i byen

DOME TIL VIRKSOMHED BLIVER NYT TRANPARENT MØDELOKALE

En virksomhed i Danmark, hvor kreativitet, forskning og eksperimenter er en del af dagligdagen, ønsker et nyt mødelokale. De har tidligere prøvet kræfter med lidt af hvert, men har nu fået øje på NJORDs kuppeldrivhus.

Virksomheden ønsker et mødelokale, der kan skabe en wauu-effekt hos deltagerne og som samtidig skaber ro, koncentration og en følelse af, at bevæge sig et helt nyt sted hen.

Kuplen skal fyldes med eksotiske planter, og når ansatte og gæster træder ind i det hyper lokale naturrum, vil de med garanti opleve det, som om de træder lige ind i en helt anden verden. 

Her vil de blive mødt af en oplevelse, der stimulerer deres sanser og fantasi, på en helt anden måde, end et almindeligt kedeligt mødelokale kan. Samtidig vil de blive eksponeret for en masse grønt – en farve der gør, at nervesystemet bliver beroliget og folk stresser ned. Ud over at fungere som en oase i dagligdagens hektiske arbejdsliv, vil det kuppeldrivhuset derfor også have en sundhedsmæssig effekt på brugerne.

Projektet er sat til efterår 2022