af | maj 20, 2022 | Cases

NJORD@BLOX sætter fokus på naturen, klima og fællesskaber i byen

EKSKLUSIVT DRIVHUS TIL SLOT I DANMARK

Når man virkelig mener det med dyrkning, er det hensigtsmæssigt at have et drivhus. Her kan der forspires og dyrkes andre afgrøder, end det er muligt på friland. Samtidig kan vækstsæsonen udvides, så også vinteren tages i brug til dyrkning af forskellige grøntsager. 

I en oplevelsesøkonomisk henseende vil væksthuset også komme til at spille en rolle. Besøgende til slottet kan få lov at besøge Kuppeldrivhuset og få en storslået sansemæssig oplevelse.

Duften fra planterne og jorden er altid meget intens i et drivhus, og vil ofte vække minder fra folks egen barndom eller måske give dem lyst til selv at begynde at dyrke i deres egen have eller drivhus. Under alle omstændigheder vil gæsterne få en særlig oplevelse, hvor de kommer helt tæt på naturen og bliver mindet om, hvor alt det vi lever af, kommer fra.