af | maj 20, 2022 | Cases

NJORD@BLOX sætter fokus på naturen, klima og fællesskaber i byen

ALMENNYTTIG OG INNOVATIV BOLIGFORENING PÅ SJÆLLAND DRØMMER OM SMÅ GRØNNE KUPLER TIL BEBOERNE

En almennyttig boligforening knokler hver dag for at gøre en forskel for beboerne. der afholdes workshops og møder, med henblik på at identificere, hvad folk drømmer om, der skal til, for at gøre deres hjem og deres liv bedre. Mange peger på, at de kommer for lidt ud. Særligt børn og unge, har en tendens til at bure sig inde med deres telefoner og computere; den såkaldte indoor generation. 

For at motivere og inspirere alle der bor i ejendommen til at komme mere udenfor, ønsker boligforeningen derfor at opsætte en række kupler på fællesarealerne. De skal fungere som små usiolerede hyper lokale naturrum, hvor beboerne kan stifte bekendtskab med alverdens blomster og planter, og samtidig blive eksponeret for en masse dagslys. Det dagslys, der er så nødvendigt, hvis vi skal forebygge forskellige fysiske og mentale sygdomme.