af | maj 20, 2022 | Cases

NJORD@BLOX sætter fokus på naturen, klima og fællesskaber i byen

HYPER LOKALT NATURRUM PÅ BUILDING GREEN MESSEN 2021

Messen Building Green var på jagt efter et anderledes rum, hvor gæsterne kunne nyde deres frokost. Valget faldt på Model Classic – transparent, da det havde alle de kvaliteter, som messearrangørerne ønskede.

Først og fremmest skulle kuplen spejle messens tema: bæredygtige byggematerialer i byggeriet. NJORDs kuppeldrivhus er skab af 100% genanvendt akryl og op til 70% genanvendt aluminium. Dermed var kuplen perfekt som alternativ ramme.

Dernæst ønskede messearrangørerne et særligt rum, der kunne skabe opmærksomhed, som pegede ind i fremtiden og som signalerede mod og innovation. Med et biomimetisk design, der geometrisk er mere kompleks end de fleste andre transparente rum på markedet, var dette heller ikke noget problem; NJORDs kuppeldrivhus er designet til at skabe signatur til ethvert sted. 

Endelig skulle rummet fungere som et hyperlokalt naturrum, hvor gæsterne kunne trække sig tilbage og få lidt ro fra messestøjen. Kuppeldrivhuset er relativt lydisoleret, så også her, var det oplagt for messearrangørerne at vælge NJORDs kuppeldrivhus.