af | maj 20, 2022 | Cases

NJORD KUPLEN PÅ BUILDING GREEN SKABER HYPERLOKALT NATURRUM PÅ MESSEN 2021/2022

Messen Building Green var på jagt efter et anderledes rum, hvor gæsterne kunne nyde deres frokost. Valget faldt på NJORD kuplen CLASSIC i elegante Isefjord design, da det havde alle de kvaliteter, som messearrangørerne ønskede.

Først og fremmest skulle NJORD kuplen på Building Green spejle messens fokus på bæredygtige byggematerialer i byggeriet. NJORDs kuppeldrivhus er skab af 100% genanvendt akryl og op til 70% genanvendt aluminium. Dermed var kuplen perfekt som alternativ ramme.

Dernæst ønskede messearrangørerne et særligt rum, der kunne skabe opmærksomhed, som pegede ind i fremtiden lige som messens tema i 2022: Hen mod absolut bæredygtighed. NJORD kuplen signaliserer mod og innovation. Med et biomimetisk design, der geometrisk er mere kompleks end de fleste andre transparente rum på markedet, var dette heller ikke noget problem; NJORDs kuppeldrivhus er designet til at skabe signatur til ethvert sted.

Endelig skulle rummet fungere som et hyperlokalt naturrum, hvor gæsterne kunne trække sig tilbage og få lidt ro fra messestøjen. Kuppeldrivhuset er relativt lydisoleret, så også her, var det oplagt for messearrangørerne at vælge NJORDs kuppeldrivhus. Rummet fungerede helt efter hensigten og gav et tiltrængt pusterum fra messelarm og de mange indtryk. Messegæsterne trak sig gerne tilbage og lukkede døren, mens de kunne slappe af eller holde samtaler blandt de duftende planter og i stille og smukke omgivelser.

Njord kuplen blev til meget mere end et pauserum, men blev også til stedet, hvor udstillere kunne trække sig tilbage til at få skrevet mails, tage et vigtigt telefonopkald eller føre en samtale med kunder eller samarbejdspartnere.

Med NJORD kuplen kunne BUILDING GREEN repræsentere en vinkel på bæredygtighed, som helt konkret inddrager naturen og sætter fokus på social og indre bæredygtighed.