af | maj 20, 2022 | Cases

NJORD@BLOX sætter fokus på naturen, klima og fællesskaber i byen

FANTASTISK KUPPELDRIVHUS TIL LEGEPLADS

I mange år har der udelukkende været fokus på legeredskaber, når der skulle indkøbes udstyr til legepladser. men i de sidste par år, har fokus flytte sig, og i dag ser man en stærk stigende interesse for at opsætte plantekasser og drivhuse på skoler, daginstitutioner og på offentlige legepladser.

Kuppeldrivhuset har her den fordel, at den kan anvendes som et mulitifunktionelt rum, der både huser mennesker og planter. der er masser af plads til både at dyrke blomster og grøntsager og sidde ved et bord og spise madpakke eller bare tegne i fred. Kuppeldrivhuset er relativt lydtæt, hvilket betyder, at kuplen også er anvendelig i forhold til at give både børn og pædagoger et lydmæssigt pusterum.

Billedet angiver ikke kuplens reelle placering.