af | dec 10, 2020 | Nyheder

Så er vi så småt gået i gang med at gøre klar til deltagelse i Have & Landskab – en professionel fagmesse for alle, der arbejder inden for den grønne branche.

Have & Landskabsmessen foregår den 25., 26. og 27. august 2021 i Slagelse og er Skandinaviens største med mere end 11.000 deltagere.

Vi glæder os til at møde planlæggere, arkitekter, kommuner og boligforeninger. Udveksle viden og blive meget klogere i samspil med alle, der arbejder med udvikling af byrum, gårdrenoveringer, urban farming, market gardening, planlægning og arkitektur.

Lige nu tegner vi stregerne til det drivhus, vi skal have med på messen. Mon ikke vi også deltager med et par workshops, der giver inspiration til, hvordan et drivhus kan anvendes som katalysator til at skabe grøn omstilling gennem social bæredygtighed.

#Bæredygtighed #Selvforsyning #drivhus #fællesskabsdrivhus #bynatur #NJORD #Bynatur #urbanfarming #urbangardening #design