af | maj 23, 2022 | Nyheder

HVAD SKAL JEG DYRKE I MIT DRIVHUS?

I NJORD kuplen kan du dyrke dig selv og dine planter

Da vi startede NJORD havde vi en drøm om at forbinde mennesker og naturen ved at få flere til at dryke i drivhus. Selv med have og terrasse tilbringer de fleste af os nemlig størstedelen af vores liv indenfor.  Missionen var derfor at flere får øjnene op for selvforsyning og udeliv. I dialogen med vores samarbejdspartnere og kunder har vi dog fået den erkendelse, at vores eksklusive kuppeldrivhus inpirerer til meget mere end lysten til at dryke i drivhus.

Et inspirerende uderum

Det eksklusive og smukke design giver lyst til kreativ udfoldelse og til at dyrke sig selv. Her kan du fordybe dig og finde indre ro. De fleste vil derfor gerne indrette kuppelhuset som en udvidet udestue. Farverne og formerne skaber sammen med de grønne planter en sanselig oase. Det tidløse design er iøjnefaldende, utrolig smuk og unikt på det nuværende drivhusmarkedet. Samtidig passer kuppelhuset perfekt til det danske klima og kan dokumenteret modstå de danske storme. Det solide håndværk og genanvendte aluminium og akryl gør drivhuset samtidig til et vedligeholdelsesfrit uderum. Og det gør det så nemt som muligt for dig, at nyde den nære natur hele året rundt.

Danskerne dyrker sig selv i drivhus

Boligmagasinet Bolius beskriver danskernes drivhusdrømme som del af to nye tendenser, som blev forstærket under pandemien. Tendenserne bliver ikke mindre relevant i den nuværende krise og økonomiske usikkerhed. For det ene er vi mere interesseret i at dryke i drivhus – især vores egne grøntsager. Vi har med tiden genopdaget værdien i vores køkkenhave og har en voksende fokus på selvforsyning. For det andet har vi fundet ud af, at et drivhus kan skabe et attraktivt nyt uderum. På den måde kan vi forlænge sæsonen og nyde vores have hele året rundt. I artiklen henvises også til en undersøgelse, som viser, at danskerne bruger deres drivhuse i stigende grad til at sidde i, som udekøkken eller endda som gæsteværelse. Drivhuset bruges altså til meget mere end at dyrke planter og i stigende grad til at dryke os selv og vores interesser.

Med dette in mente er NJORDS kuppeldrivhuse med den iøjnefaldende arkitektur og det eksklusive design den perfekte ramme for indretning af et ekstra rum i haven, der får wow-effekten frem hos dig og dine gæster.

Skab en sanselig blå-grøn oase i din egen have med vores nye eksklusive ISEFJORD MODEL eller kontakt os med dine drivhusdrømme.