af | sep 27, 2023 | Nyheder

ARKITEKTURHOVEDSTAD 2023 – NJORD KUPLEN FEJRER INKLUDERENDE BYRUM PÅ BRYGHUSPLADSEN I KØBENHAVN

Hele efteråret kan du nyde formerne og farverne, atmosfæren og planterne i NJORD kuplen på Bryghuspladsen foran BLOX/Danish Architecture Center.
I anledningen af at København er valgt som Arkitekturhovedstad 2023, er NJORD kuplen valgt som et eksempel på unik og kunstnerisk arkitektur og fremtidens inkludernede byrum. Besøg kuplen hele efteråret og vinter og deltag i en række events i og omkring NJORD kuplen på Bryghuspladsen.

Mandag, den 2. oktober inviterer NJORD og URBAN TREE til Akritekturens Dag med fokus på inkluderende og grønne byrum. Dagen byder på pop-up workshop med restakryl, fagligt program om miljøcertificeringer i det åbne lokale Arena på BLOX samt social samvær og praksiserfaringer med at kombinere æstetik, bynatur og inkluderende løsninger.

Den 8. december inviterer NJORD til sin berømte julebar med en række pop-events, som sætter teknologi, design, klima, aktivisme og kunst i centrum.

Følg med i aktuelle begivenheder på LinkedIn

Vil du booke kuplen til dit eget event på Bryghuspladsen eller leje/eje din egen kuppel? Kontakt os i dag.