af | nov 20, 2023 | Nyheder

NATUR OG TEKNOLOGI FORENES I NJORD KUPLEN PÅ BRYGHUSPLADSEN I KØBENHAVN

Vær med til NJORD’s juleevent for 2023, hvor vi fascinerer alle sanser sammen med vores kunder, samarbejdspartnere og alle interesserede. Natur og teknologi spiller sammen i arkitektoniske principper og materialedesign. Men for NJORD er det også vigtigt at dyrke naturens vildskab mere direkte. Derfor kombinerer vi begge dele i vores eksklusive event, som afspejler vores vision og inviterer dig med ind i NJORD universet. 

DET ER TID TIL AT RYKKE SAMMEN

Dette år har endnu engang vist, at vi alle har en rolle at spille i at forme vores fremtid og den kommende generation. NJORD inviterer dig derfor til en december eftermiddag, hvor vi sætter fokus på genforbindelsen til naturen og en bæredygtig fremtid. Natur og teknologien er for os nøglen til en positiv fremtid.

Vi håber, at du har lyst til at komme og blive inspireret, tale om fremtidige projekter og inspirere hinanden til fremtidens design og løsninger på samfundets presserende udfordringer. Sammen inspirerer vi til bæredygtig produktion, regenerativ arkitektur og inkluderende design drevet af omsorg for miljøet og samfundet. Mød hele NJORD-teamet i kuplen, del ideer og visioner, og hør om vores nyeste projekter og miljøcertificeringer.

 

TID

Fredag, 8. december 2023, kl. 14.30 – 18.00

PROGRAM

14.30 – Velkomstdrinks med NJORD holdet
15.00 – Inspirationsoplæg med Isak Worre Foged
16.30 – Plantemusik med kunstner Bo Torning
17.30  -Pink Punch og idéudveksling

STED

I NJORD kuplen på Bryghuspladsen i København lige foran BLOX

TILMELDING

Tilmelding er nødvendig, da vores kuppel er hyggelig, men kompakt!
Skriv til os med dit navn, eventuelt firmanavn og antal gæster for at reservere
din plads til info@njord.green

HØR OG SE DEN NYESTE FORSKNING INDENFOR SMART MATERIALS

Mød Isak Worre Foged, Professor MSO, Institut for Bygningskunst og Design, Materia  Studies fra Det Kongelige Akademi – Arkitektur, Design, Konservering. Udviklingen mod biogene materialer giver os nye udfordringer og muligheder, men hvordan skal vi forstå og bygge med materialer der ikke kan klassificeres i tabeller eller med tommelfingerregler? Hvordan kan vi med nye og innovative designprocesser skabe et bæredygtigt bygget miljø?

FÅ DIT SIND BLÆST, NÅR VI SÆTTER LYD TIL NATUREN

Oplev hvordan kunstner Bo Thorning omsætter berøring af blade og grene af planterne i kuplen til lyde. Udstyret med computere, synths og hjemmebyggede musikmaskiner oplever du en unik plantekoncert, som forener natur og teknologi. Får lov til selv at spille din vintermelodi på de interaktive planter i et sælsomt, sensorisk univers mellem plante, maskine og menneske, mens solen langsomt går ned over Bryghuspladsen.

Bagefter byder NJORD på en ekstra kop pink punch og hyggeligt samvær i kuplen. Vi ser frem til at byde dig velkommen den 8. december og dele denne specielle oplevelse med dig!

Kontak os allerede i dag, hvis du vil skabe et unikt uderum i samarbejde med NJORD.

stormsikkert og unikt drivhuskunst