af | jan 10, 2024 | Nyheder

NJORD DOME “I HJERNEN PÅ STJERNEN” MED SOFIE LINDE OG JAN HELLESØE

drivhus, kuppelhus, udrum, orangeri, dome
Hvad sker der, når Jan Hellesøe og Sofie Linde træder ind i en NJORD DOME “I hjernen på stjernen”?

Måske er det den særlige rumfornemmelse i NJORD KUPLEN og den magiske aura af denne unikke DOME, der gør det så nemt for Sofie Linde at blive hypnotiseret af den dygtige Jan Hellesøe i DR-programmet ‘I hjernen på stjernen’, som bliver sendt på DR1 den 20. januar 2024.

En overrasket vært

I hvert fald var værten Josephine Høgh overrasket over scenen, der udspillede sig i NJORD KUPLEN i det alternative portrætprogram. Også i sæson 3 lærer publikummet 5 kendte personer at kende ved hjælp af dybe samtaler og manipulation.

Allerede nu kan du se udsendelsen i sæson 3, episode 3 på I hjernen på stjernen: Sæson 3 – Sofie Linde | DRTV

Både Jan og Sofie er i hvert fald enige om, at NJORD KUPLEN er smuk. DR har nok valgt den helt rigtige ramme for Sofie Linde, som værdsætter glade farver og livet tæt på naturen. 

Et sted til at gro din kreativitet, indre ro og fantasi

Det er netop farver, former og et liv tæt på naturen, som NJORD inspirer til. NJORD kuplen skaber fællesskab, leg, sundhed, velvære og fordybelse. Vi producerer kupler til private haver, tagterrasser, urbane landskaber, legepladser og institutioner. DOME drivhuset har mange anvendelser. Den giver stor værdi alle de steder, hvor der er brug for et unikt og signaturskabende sted til at gro. Leder du efter et sted, der sætter kreativiteten fri og giver plads til ro og nærvær? Så er det måske en hel unik NJORD KUPPEL du har brug for.

Der er ingen tvivl om, at det kan føles hypnotiserende at træde ind i NJORD KUPLEN. En unik oase mellem ude og inde, som mimer naturens designprincipper. Kuplen bliver til en signatur på hver tagterrasse, byplads eller private have.

Hvilken NJORD DOME bliver vist i DR´s “I hjernen på stjernen”?

I udsendelsen kan du se MODEL SIGNA i vores meget populære KONGSØRE DESIGN og NJORD KUPLEN bliver vist både ovenfra, indefra og udefra. Vil du selv opleve kuplen, så kontakt os gerne for en fremvisning.

Følg os på Instagram eller Facebook og se hvor vores NJORD kuppel kan opleves for tiden. 

Drivhus, dome, kuppelhus, orangeri, uderum