af | mar 19, 2024 | Cases, leg

To fantastiske SIGNA KUPLER til leg og nysgerrighed i børnehøjde

Legepladsens personale valgte selv de flotte farver i kuplerne og på rekordtid er der opstået en børnemagnet og genkendelig signator til den bemandede legeplads i Nørrebroparken.

En undersøgelse fra 2019 offentliggjort i tidsskriftet “Color Research & Application” viser, at børn, der boede i et farverigt miljø, havde højere niveauer af kreativitet og fysisk aktivitet end børn, der boede i et mindre farverigt miljø. 

Vi ved også fra undersøgelser, at strålende farver kan have en positiv effekt på vores humør og kognitiv præstation. Måske forklarer dette NJORD KUPLENS tiltrækningskraft på børn. En anden forklaring er også børns ærlige og umiddelbare reaktion på alt det, der er magisk i verdenen. 

På legepladsen i Nørrebroparken vil du kunne se børn komme løbende hen til kuplen, trykke deres næse på en af de farvede paneler og betragte verdenen i orange, gul eller blå. Lokalsamfundet har taget godt imod de to smukke kupler og også som voksen er dette uderum bestemt et besøg værd. 

Her er der plads til en madpakkepause med dine børn. Måske vil du kunne mærke, hvordan du stopper op og trækker vejr. Noget vi i den grad har brug for i et højhastighedssamfund, hvor vores daglige beslutninger kan have store konsekvenser. Besøg kuplen i legepladsens åbningstid og få lidt magi ind i din hverdag.

En anden undersøgelse fra 2017 offentliggjort i tidsskriftet “Frontiers in Psychology” viser, at strålende farver kan have en positiv effekt på vores humør og kognitive præstationer. Forskerne konkluderede, at farver kan have en positiv effekt på vores psykologiske funktioner og kan hjælpe med at fremme vores velvære. 

Kuppeldrivhuset forlænger ikke blot sommeren og udelivet. Kuplen et paradis for blomster, grøntsager og mennesker. Og det er en stor oplevelse at være i kuplen. Når solen står lavt i februar, vil der være dejlig lunt og når det er sommer, vil man kunne opleve middelhavstemperaturer på en varm sommerdag. Som værtsparret, Ida og Finn, siger, så er de simpelthen så glade for kuplen. Det er altid skønt at være derinde og det summer af liv og glæde.

De to kupler MODEL SIGNA blev opført januar 2024.