af | apr 11, 2022 | Nyheder

Vi glæder os utrolig meget til at byde dig velkommen indenfor i vores luksuriøse og enestående kuppeldrivhus på Ledreborg Livsstilsdage den 26.-29. maj 2022. Og det gør vi ikke mindst, fordi Kuppeldrivhuset er særlig udvalgt til en hel eksklusiv og central placering på messen. På grund af kuplens unikke kunstneriske kvaliteter skal den pryde pladsen foran klokketårnet, der er Ledreborg Slots vartegn.

Besøg os og forkæl dig selv med lys i det smukke uderum, hvor vi serverer lidt kølige bobler og garanterer for dejlig steming, når du træder nærmere. Dette nye danske design bringer skygge og lys i spil og skaber de mest magiske øjeblikke, som du ikke må snyde dig selv for.

I anledning af livsstilsdagene, giver vi en rabat på over 25% til de ti første kunder. Med i prisen er der som noget helt unikt gratis hjælp til opsætning af din smukke kuppel.

Besøg også vores Facebook-side, hvor vi udlodder 4 billetter til livstilsdagene i vores Forårskonkurence.

Ledreborg livsstilsdage er meget mere end en messe og vi føler os helt hjemme i de traditionsrige rammer, som byder på et helt univers af sanseoplevelser rundt om det gode liv, helse og have, hvor du kan gå på opdagelse i mulighederne for et sundere og grønnere liv tæt på naturen.

Vi ses til Ledreborg Livsstildage den 26.-29. maj 2022.

 

Design Hølkerup - med farver